Om oss

Sakcenter är ett rekvisitaförråd i Göteborg som ligger vid Gothenburg Film Studios på Lindholmen. Tillsammans med de andra bolagen på området vill vi hjälpa till att göra staden och regionen till ett attraktivt område att producera och genomföra filminspelningar såväl som andra kreativa projekt.

Vi erbjuder ett välfyllt rekvisitaförråd som passar alla olika typer av produktioner och behov. Vi erbjuder även vår kompetens inom scenografi och eventdekor. Hos oss hittar du det mesta till långfilmen, eventet eller festen.

Inom förrådets väggar så kommer det även finnas attribut- och dekorverkstad om ni behöver något tillverkat/lagat/patinerat.

Våra kunder är både företag och privatpersoner som sparar tid, energi och pengar på att gå till ett förråd i stället för en massa butiker. Detta frigör tid till att fokusera på dom specifika sakerna som just ditt projekt behöver.

Väl medvetna om att våra kunder har olika behov så kan man antingen hyra rekvisitan styckvis per vecka eller så erbjuder vi möjligheten att hyra en egen nyckel och således få tillgång till förrådet när du vill. Då betalar du för den tid du har nyckeln i stället för varje enskild sak.

Detta passar ypperligt för den som har ett behov av flexibilitet och större mängd rekvisita och/eller har en nyckfull chef…