Om oss

Vi är

Sakcenter drivs ideellt av scenografer, rekvisitörer och attributörer från Göteborg och ligger vid Gothenburg film studios på Lindholmen. Tillsammans med de andra bolagen på området vill vi hjälpa till att göra staden och regionen till ett attraktivt område att producera och genomföra filminspelningar och andra projekt.

Vi erbjuder ett välfyllt rekvisitaförråd och vår kompetens inom filmscenografi och dekor. Hos oss hittar du det mesta till långfilmen, eventet eller bröllopsfesten. Förrådet är välorganiserat, välplanerat och överskådligt. Fokus i vårt sortiment är att bevara epokprylar men vi är också lyhörda för våra kunders behov.

Vår tanke

Våra kunder är både företag och privatpersoner som sparar tid, energi och pengar på att gå till ett förråd istället för 10-15 butiker. Våra kunder sparar på miljön genom att hyra saker istället för att köpa, och kanske använder de bilen mindre när de bara åker till ett förråd.

Inom förrådets väggar vill vi också kunna bedriva fortbildning och workshops, för nybörjare likväl som för etablerade inom scenografi. Sakcenter ska vara ett förråd för såväl prylar som kunskap.

Sakcenters reklamfilm